Use cases

Skapa och skicka SMS-kampanjer enkelt

Ingen kod behövs, vi har byggt verktyget JustSend åt dig där du kan skicka till flera mottagare samtidigt, schemalägga utskick och importera hela CSV listor direkt ifrån ditt CRM system.

Ingen kod behövs, vi har byggt verktyget JustSend åt dig där du kan skicka till flera mottagare samtidigt, schemalägga utskick och importera hela CSV listor direkt ifrån ditt CRM system.

En webbaserad SMS tjänst, tillgängligt för alla

JustSend är en SMS plattform där du enkelt kan skapa, skicka eller schemalägga SMS, kommunicera viktig information eller dela nyheter med andra. Det är ett verktyg som du kan använda både ifrån datorn, eller mobilen om du är på språng. Byggd för de som inte själva kan bygga en liknande lösning, eller vill spara den tiden och pengarna och istället fokusera på att komma igång och kommunicera direkt.

Du kan välja att skicka ut SMS ifrån en textavsändare för att bara informera om något. Eller om du vill kommunicera med mottagarna så använder du ett virtuellt nummer som avsändare, så kan du också kan ta emot svaren. För att göra det så kan du enkelt vidarebefordra inkommande SMS med att sätta sms_url:en på telefonnumret med en forward action till ett faktiskt telefonnummer.

Maskrosbarn började använda JustSend för att kommunicera med givare

När en organisation eller ett företag vill testa på att använda flera olika kanaler för sin kommunikation, så hjälper det att använda ett redan färdigt verktyg och kunna komma igång direkt. För att se om det fungerar och vad det ger för resultat. Så var det för organisationen Maskrosbarn, som startade sitt samarbete med oss för tre år sedan. De började använda tjänsten JustSend för att skicka ut SMS till sina givare.

Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som arbetar med att förbättra levnadsvillkoren för barn med föräldrar som har ett missbruk, en psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Bland annat driver de ungdomsgårdar, anordnar helgläger och tillhandahåller digitala kuratorer. Då de är en ideell organisation är de beroende av gåvor från stiftelser, företag och privatpersoner. De senaste åren har Maskrosbarn satsat mer på att engagera givare i deras arbete genom att bl.a. utöka sin kommunikation med sms för att kunna tacka de givare som skänkt pengar till organisationen och för att visa att pengarna gör skillnad. Ett exempel på hur ett sådant SMS kan se ut:

Tack för att du bidragit till vår årliga sommarinsamling. Tack vare dig får barn en gemenskap, relationer med trygga vuxna och fina sommarminnen. Läs mer här om vad vi på Maskrosbarn gör för barnen i sommar: maskrosbarn.org/sommar-pa-maskrosbarn/
Ditt engagemang är ovärderligt. Vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar!

Hur kan jag komma igång och skicka SMS direkt med JustSend?

JustSend finns tillgängligt här, är enkelt att använda och låser upp möjligheten för er att använda SMS som en kommunikationskanal direkt. Det enda som du behöver för att börja skicka SMS är att skaffa ett 46elks konto, fylla på det med credits eller anmäla faktura för ditt konto. Och sedan är det fritt fram att börja skicka SMS med JustSend!

Om du kommer igång och använder JustSend och har feedback eller önskemål om JustSend så är du välkommen att kontakta oss med dina åsikter! Vi vill höra vad ni har att säga om våra verktyg och gärna försöka förbättra dem för er som använder dem! Du når oss på help@46elks.com eller 076-686 10 04
Nyfiken på Maskrosbarn?
Här kan du läsa mer om Maskrosbarn eller välja att stötta Maskrosbarn på valfritt sätt.


Maskrosbarn_logo_greenbl-small.png