Vi är 46elks

Victoria Wagman

VD och kundansvarig utvecklare som ser möjligheter överallt. När ni vill utveckla en lösning vägleder Victoria er i mål. Pratar gärna om hur vi kan bidra till en trevligare och mer rättvis värld.

Johannes Ridderstedt

Grundare, teknikchef och VR-entusiast vars arbete går ut på att alltid har ett svar och en lösning på det som måste lösas. Pratar gärna om datorteknik, datorspel samt utrikespolitik.

Anton Myrberg

Utvecklare som gillar Markdown och Python. För tillfället på tågluff i Europa och är en av personerna bakom projektet Sommarkodare.

Pernilla Dahlman

Styrelseledamot, entreprenör och affärsutvecklare. Vill bidra till nya innovativa lösningar och hållbarhet hos planet, samhälle, företag och människor. Grönsaksodlare och tonårsförälder.

Buster Berggren

Tekniker i Support-teamet och en av de som svarar på kundernas frågor. Gillar att utveckla interna stödverktyg för att förbättra kollegornas vardag.

Jesper Jansson

Mångsidig systemvetare och kontorets konstnär. När du ringer till vår trevliga support, kan du välkomnas av Jespers norrländska lugn. Pratar gärna om Age of Empires II!

Ben Chatwin

En del utvecklare, en del entreprenör, som tycker om att tänka på affärsmöjligheter stora som små. Pratar gärna om välmåeende och crypto!

Anna Holmgren

Motiverande teamleader med stenkoll på support. När du är ny hos oss - antingen som användare eller kollega, är Anna din högra hand. Pratar gärna om behind the scene-kuriosa och “onödig” fakta"!

Eja Höglund

Tedrickande webbutvecklare med ögonen på skärmen och fötterna på jorden. Kommunicerar gärna via text, ansvarig för flera av våra, guider och blogginlägg. Pratar gärna om minimalism, organisera saker och hur en lever i symbios med naturen.

Nils Höglund

Utvecklare i grunden. Gillar stabila lösningar som bara fungerar.

Rupus Reinefjord

Utvecklare och teamets Chief Coffee Officer. När infrastrukturen behöver kärlek, är Rupus på rätt plats i rätt tid. Pratar gärna om för-och nackdelar med IoT.

Joakim Kokocha

Här kommer Joakim få skriva en text när han kommer tillbaka ifrån sin välförtjänta semester ifrån sitt jobb som tekniker i vår support.

Daniel Lisik

Doktorand i AI och klassificering av astma. Uppskattar användarvänlighet i tekniska produkter, medelhavsvärme och cykling. Utvecklar 46elks-produkter med grafiskt användargränssnitt.

Filip Larsson

Ledamot i styrelsen. Datornörd i grunden. Idag affärsängel och fastighetsinvesterare. Trivs att vara på platser där det blåser.

Carolina J. Säll

Social utvecklare som du möter när du deltar på workshops, hackathons eller andra aktiviteter tillsammans med oss. Pratar gärna om problemlösning i kod och livet.

Martin Alge

Utvecklare i plattformsteamet och allt-i-allo när det kommer till system. Den på företaget som brukar lära nya kollegor git och Python.

Niina Ebeling

Administrativ ninja vars utstrålning representerar "lugnet i stormen". Vid ekonomifrågor pratar du med Niina, pratar annars gärna om träning - allt från yoga till padel!

Rene Brakus

Har en "Jag har varit i dina skor" mentalitet när han hjälper utvecklare i Kroatien (och regionen) att integrera 46elks-tjänster. En av grundarna av IT-communityt i Kroatien vars huvudsakliga uppdrag är att föra personer i IT tillsammans för att dela upplevelser och hjälpa varandra. 🇭🇷

Carl Holmquist

Styrelseordförande, entreprenör och passionerad investerare som älskar att umgås med familjen eller cykla nerför fjället. Extra stolt över att vara del av teknikbolag med många kvinnor.

White moon and white stars on a blue background with a shining Elk