Vi är 46elks

Buster Berggren

Tekniker i Support-teamet och en av de som svarar på kundernas frågor. Gillar att utveckla interna stödverktyg för att förbättra kollegornas vardag.

Martin Alge

Utvecklare i plattformsteamet och allt-i-allo när det kommer till system. Den på företaget som brukar lära nya kollegor git och Python.

Rene Brakus

Har sitt fokus på långsiktiga operatörsrelationer och har arbetet länge med SMS.

Odlar tomater och är bosatt i Kroatien. 🇭🇷
Komma i kontakt? Ring mig eller maila mig

Johannes Ridderstedt

Teknisk grundare och VD vars arbete går ut på att alltid har ett svar och en lösning på det som måste lösas. Pratar gärna om datorteknik, datorspel samt utrikespolitik.

Carl Holmquist

Styrelseordförande, entreprenör och passionerad investerare som älskar att umgås med familjen eller cykla nerför fjället. Extra stolt över att vara del av teknikbolag med många kvinnor.

Joakim Kokocha

Utvecklare, musiker och datorspels-entusiast! Älskar kreativitet och att föra samman människor. Spelar piano på fritiden och försöker skapa saker som gör mig glad.

Pernilla Dahlman

Styrelseledamot, entreprenör och affärsutvecklare. Vill bidra till nya innovativa lösningar och hållbarhet hos planet, samhälle, företag och människor. Grönsaksodlare och tonårsförälder.

Rupus Reinefjord

Driftchef och teamets Chief Coffee Officer. När infrastrukturen behöver kärlek, är Rupus på rätt plats i rätt tid. Pratar gärna om för-och nackdelar med IoT.

Sebastian Björkelid

Teknikintresserad produktperson som älskar att se vad våra kunder kan bygga med vår platform.

Björn Skyttberg

46elks Startup Evangelist som älskar att prata ideer och lösningar. Vill du läsa mer om Björn?

Nikole Scheutz

Älskar att plocka isär saker och se hur de fungerar, och ibland lyckas jag till och med sätta ihop dem igen!

Anna Holmgren

Motiverande teamleader med stenkoll på support. När du är ny hos oss - antingen som användare eller kollega, är Anna din högra hand. Pratar gärna om behind the scene-kuriosa och “onödig” fakta"!

Daniel Lisik

Doktorand i AI och klassificering av astma. Uppskattar användarvänlighet i tekniska produkter, medelhavsvärme och cykling. Utvecklar 46elks-produkter med grafiskt användargränssnitt.

Eja Höglund

Dricker te och skriver kod. Gillar siffror och statistik. Lär mig Python främst för att kunna automatisera tråkiga saker. I mitt nästa liv ska jag bli filosof.

Filip Larsson

Ledamot i styrelsen. Datornörd i grunden. Idag affärsängel och fastighetsinvesterare. Trivs att vara på platser där det blåser.

Adham Mikari

Gillar människor, all form av sport/träning (utövande, aldrig titta), alltid fascinerats av teknik.

Jesper Jansson

Mångsidig systemvetare och kontorets konstnär. När du ringer till vår trevliga support, kan du välkomnas av Jespers norrländska lugn. Pratar gärna om Age of Empires II!

Carolina J. Säll

Social utvecklare som du möter när du deltar på workshops, hackathons eller andra aktiviteter tillsammans med oss. Pratar gärna om problemlösning i kod och livet.

Niina Ebeling

Administrativ ninja vars utstrålning representerar "lugnet i stormen". Vid ekonomifrågor pratar du med Niina, pratar annars gärna om träning - allt från yoga till padel!
Vill du komma i kontakt? Ring mig eller maila mig.

Nadja Drott

Business Controller/Ekonomiansvarig och stolt excelnörd. Gillar att utforska nya sätt att automatisera ekonomiprocesser. Pratar gärna K-draman och böcker (Jane Austen!).