Vi är 46elks

Niina Ebeling

Administrativ ninja vars utstrålning representerar "lugnet i stormen". Vid ekonomifrågor pratar du med Niina, pratar annars gärna om träning - allt från yoga till padel!

Rupus Reinefjord

Utvecklare och teamets Chief Coffee Officer. När infrastrukturen behöver kärlek, är Rupus på rätt plats i rätt tid. Pratar gärna om för-och nackdelar med IoT.

Carl Holmquist

Styrelseordförande, entreprenör och passionerad investerare som älskar att umgås med familjen eller cykla nerför fjället. Extra stolt över att vara del av teknikbolag med många kvinnor.

Carolina J. Säll

Social utvecklare som du möter när du deltar på workshops, hackathons eller andra aktiviteter tillsammans med oss. Pratar gärna om problemlösning i kod och livet.

Ben Chatwin

En del utvecklare, en del entreprenör, som tycker om att tänka på affärsmöjligheter stora som små. Pratar gärna om välmåeende och crypto!

Victoria Wagman

VD och kundansvarig utvecklare som ser möjligheter överallt. När ni vill utveckla en lösning vägleder Victoria er i mål. Pratar gärna om hur vi kan bidra till en trevligare och mer rättvis värld.

Daniel Lisik

Doktorand i AI och klassificering av astma. Uppskattar användarvänlighet i tekniska produkter, medelhavsvärme och cykling. Utvecklar 46elks-produkter med grafiskt användargränssnitt.

Filip Larsson

Ledamot i styrelsen. Datornörd i grunden. Idag affärsängel och fastighetsinvesterare. Trivs att vara på platser där det blåser.

Nadja Drott

Business Controller/Ekonomiansvarig och stolt excelnörd. Gillar att utforska nya sätt att automatisera ekonomiprocesser. Pratar gärna K-draman och böcker (Jane Austen!).

Anton Myrberg

Utvecklare som gillar Markdown och Python. För tillfället på tågluff i Europa och är en av personerna bakom projektet Sommarkodare.

Anna Holmgren

Motiverande teamleader med stenkoll på support. När du är ny hos oss - antingen som användare eller kollega, är Anna din högra hand. Pratar gärna om behind the scene-kuriosa och “onödig” fakta"!

Joakim Kokocha

Kodar/hjälper kunder på dagen och spelar musik på kvällen. Arbetar som tekniker i supportteamet och pratar gärna om pianospelande samt gamla Nintendo-spel!

Buster Berggren

Tekniker i Support-teamet och en av de som svarar på kundernas frågor. Gillar att utveckla interna stödverktyg för att förbättra kollegornas vardag.

Nils Höglund

Utvecklare i grunden. Gillar stabila lösningar som bara fungerar.

Jesper Jansson

Mångsidig systemvetare och kontorets konstnär. När du ringer till vår trevliga support, kan du välkomnas av Jespers norrländska lugn. Pratar gärna om Age of Empires II!

Eja Höglund

Dricker te och skriver kod. Gillar siffror och statistik. Lär mig Python främst för att kunna automatisera tråkiga saker. I mitt nästa liv ska jag bli filosof.

Martin Alge

Utvecklare i plattformsteamet och allt-i-allo när det kommer till system. Den på företaget som brukar lära nya kollegor git och Python.

Rene Brakus

Har en "Jag har varit i dina skor" mentalitet när han hjälper utvecklare i Kroatien (och regionen) att integrera 46elks-tjänster. En av grundarna av IT-communityt i Kroatien vars huvudsakliga uppdrag är att föra personer i IT tillsammans för att dela upplevelser och hjälpa varandra. 🇭🇷

Pernilla Dahlman

Styrelseledamot, entreprenör och affärsutvecklare. Vill bidra till nya innovativa lösningar och hållbarhet hos planet, samhälle, företag och människor. Grönsaksodlare och tonårsförälder.

Vanja Eriksson

Head of Growth med lång erfarenhet av tech startups och scaleups. Intresserad av meningsfulla produkter som gör verklig skillnad i vardagen och alltid nyfiken på att vad som behövs för morgondagens utmaningar.

Johannes Ridderstedt

Grundare, teknikchef och VR-entusiast vars arbete går ut på att alltid har ett svar och en lösning på det som måste lösas. Pratar gärna om datorteknik, datorspel samt utrikespolitik.

White moon and white stars on a blue background with a shining Elk