Vi är 46elks

Anna Holmgren

Motiverande teamleader med stenkoll på support. När du är ny hos oss - antingen som användare eller kollega, är Anna din högra hand. Pratar gärna om behind the scene-kuriosa och “onödig” fakta"!

Ben Chatwin

En del utvecklare, en del entreprenör, som tycker om att tänka på affärsmöjligheter stora som små. Pratar gärna om välmåeende och crypto!

Rupus Reinefjord

Utvecklare och teamets Chief Coffee Officer. När infrastrukturen behöver kärlek, är Rupus på rätt plats i rätt tid. Pratar gärna om för-och nackdelar med IoT.

Joakim Kokocha

Kodar/hjälper kunder på dagen och spelar musik på kvällen. Arbetar som tekniker i supportteamet och pratar gärna om pianospelande samt gamla Nintendo-spel!

Jesper Jansson

Mångsidig systemvetare och kontorets konstnär. När du ringer till vår trevliga support, kan du välkomnas av Jespers norrländska lugn. Pratar gärna om Age of Empires II!

Eja Höglund

Dricker te och skriver kod. Gillar siffror och statistik. Lär mig Python främst för att kunna automatisera tråkiga saker. I mitt nästa liv ska jag bli filosof.

Pernilla Dahlman

Styrelseledamot, entreprenör och affärsutvecklare. Vill bidra till nya innovativa lösningar och hållbarhet hos planet, samhälle, företag och människor. Grönsaksodlare och tonårsförälder.

Filip Larsson

Ledamot i styrelsen. Datornörd i grunden. Idag affärsängel och fastighetsinvesterare. Trivs att vara på platser där det blåser.

Johannes Ridderstedt

Teknisk grundare och VD vars arbete går ut på att alltid har ett svar och en lösning på det som måste lösas. Pratar gärna om datorteknik, datorspel samt utrikespolitik.

Daniel Lisik

Doktorand i AI och klassificering av astma. Uppskattar användarvänlighet i tekniska produkter, medelhavsvärme och cykling. Utvecklar 46elks-produkter med grafiskt användargränssnitt.

Anton Myrberg

Anton är en frontend-utvecklare med ett stort intresse för att designa användargränssnitt, Markdown och Python. Han är också en av personerna bakom projektet Sommarkodare.

Buster Berggren

Tekniker i Support-teamet och en av de som svarar på kundernas frågor. Gillar att utveckla interna stödverktyg för att förbättra kollegornas vardag.

Martin Alge

Utvecklare i plattformsteamet och allt-i-allo när det kommer till system. Den på företaget som brukar lära nya kollegor git och Python.

Carl Holmquist

Styrelseordförande, entreprenör och passionerad investerare som älskar att umgås med familjen eller cykla nerför fjället. Extra stolt över att vara del av teknikbolag med många kvinnor.

Niina Ebeling

Administrativ ninja vars utstrålning representerar "lugnet i stormen". Vid ekonomifrågor pratar du med Niina, pratar annars gärna om träning - allt från yoga till padel!

Nadja Drott

Business Controller/Ekonomiansvarig och stolt excelnörd. Gillar att utforska nya sätt att automatisera ekonomiprocesser. Pratar gärna K-draman och böcker (Jane Austen!).

Carolina J. Säll

Social utvecklare som du möter när du deltar på workshops, hackathons eller andra aktiviteter tillsammans med oss. Pratar gärna om problemlösning i kod och livet.

White moon and white stars on a blue background with a shining Elk